High Level Assembler - Nederlandse Home Page

De High Level Assembler is een krachtige en flexibele programmeertaal. Het heeft een lange en rijke historie van verbeteringen in functionaliteit, gebaseerd op de ervaringen van tienduizenden programmeurs die de taal gebruiken in hun dagelijkse werk. Naarmate in de loop van de tijd de programmerings-methoden en -technieken verbeterden, is ook het HLASM produkt verbeterd om die programmeurs te ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten en om hun productiviteit te verhogen.

Deze site moet de home page worden voor alle onderwerpen die te maken hebben met High Level Assembler en het gebruik ervan.
Met uw hulp kunnen wij de ervaringen, en relevante achtergrond informatie verzamelen en hier weergeven voor u en al onze collega's.

Op dit moment bevat deze site de volgende onderwerpen:

 

Deze site is aangesloten bij WebRing.
Bekijkt u gerust de lijst van mainframe-gerelateerde sites.
Rennende
    Tyrannosaurus Rex Dino's zijn niet dood. Ze zijn gezond en wel en leven in computer-centra overal om ons heen. Zij spreken in tongen en doen wonderbare magie met computers. Pas op voor de dino! En voor het geval u zit te wachten op het definitieve einde van deze dino's: onthoud dat dino's de wereld 155 miljoen jaren hebben geregeerd!
Dino's en andere anachronismen
[ Aanmelden | Ring Overzicht | Willekeurig | << Vorige | Volgende >> ]
 

Deze pagina in het duits.
Deze pagina in het engels.
Deze pagina in het frans.
Deze pagina in het fries.
Deze pagina in het spaans.Hieronder vindt u het logo van onze sponsor en logos van web-standaarden waaraan deze web-pagina voldoet.