Profielen van HLASM experts.

Doelstelling van deze pagina.

Middels deze pagina willen we de nederlandse ICT gemeenschap de gelegenheid geven om te zien dat er nog heel wat mensen zijn, die over uitgebreide mainframe assembler kennis beschikken. Zodat het duidelijk wordt dat ook in de toekomst mensen beschikbaar zullen zijn voor het bouwen en onderhouden van assembler programmatuur.
Bovendien kan deze pagina dienen als een forum voor hen die assembler werk zoeken en voor diegenen die assembler expertise willen inhuren.

De lijst hieronder bevat een overzicht van nederlands sprekende personen met expertise op het gebied van High Level Assembler. Voor andere talen zijn aanvullende lijsten beschikbaar. De lijst is alfabetisch gesorteerd op achternaam, met de anonieme vermeldingen achteraan.
Voor vergelijkbare lijsten in andere talen selecteert u de taal van uw keuze in het overzicht onder aan deze pagina.

Elke vermelding bestaat uit een korte omschrijving en een link naar een web pagina waar de betreffende persoon - in zijn of haar eigen woorden - nader uitlegt wat hij of zij voor u kan doen. De teksten zijn door de experts zelf opgesteld. Aangezien wij niet kunnen controleren op correctheid, kunnen wij in het geheel geen garantie geven, en kunnen evenmin aansprakelijkheid aanvaarden.

Wilt u ook een vermelding in deze lijst? Kijk dan bij de instructies voor het aanmelden.


Dhr. A.F. Kornelis
Abe Kornelis is geboren in 1962 en heeft assembler ervaring sinds 1985. Hij woont in de Achterhoek.
Voornaamste expertise-gebied ligt bij het ontwerpen en bouwen van programma's voor het oplossen van complexe problemen, hetzij in assembler, hetzij in andere talen. Ervaring omvat o.a. conversie zonder down-tijd, reconstrueren van documentatie, onderhoudsvriendelijk maken van verouderde programmatuur, HLASM macro's schrijven, lesgeven m.b.t. High Level Assembler, inclusief programmeer-technieken en oplossings-strategieën.
Volledig CV met contact informatie is beschikbaar.

Andere specialisten zijn van harte uitgenodigd om de lijst aan te vullen.


Instructies voor het aanmelden.

Om u aan te melden stuurt u een kort berichtje aan Abe Kornelis, die deze pagina onderhoudt. Vermeld svp in uw berichtje de tekst die u graag vermeld zou willen zien achter uw naam. Wij behouden ons het recht voor om de aangeleverde tekst te weigeren of te redigeren. Uw tekst dient niet langer te zijn dan een handvol regels - precies genoeg om de interesse van de lezer op te wekken. Vergeet niet het internet-adres (URI of URL) van een web-pagina met alle relevante informatie te vermelden.

Lijsten van HLASM experts per taal

Selecteer de profielen-lijst van uw keuze
Engelse vlag Nederlandse vlag Duitse vlag Franse vlag
Engels
English
Nederlands Duits
Deutsch
Frans
Français

 

Deze site is aangesloten bij WebRing.
Bekijkt u gerust de lijst van mainframe-gerelateerde sites.
Rennende
    Tyrannosaurus Rex Dino's zijn niet dood. Ze zijn gezond en wel en leven in computer-centra overal om ons heen. Zij spreken in tongen en doen wonderbare magie met computers. Pas op voor de dino! En voor het geval u zit te wachten op het definitieve einde van deze dino's: onthoud dat dino's de wereld 155 miljoen jaren hebben geregeerd!
Dino's en andere anachronismen
[ Aanmelden | Ring Overzicht | Willekeurig | << Vorige | Volgende >> ]
 

Overzicht van deelnemers:

Lijst van CVs in het duits
Lijst van CVs in het engels
Lijst van CVs in het frans

Naar de nederlandse homepage.
Naar de algemene homepage.Hieronder vindt u het logo van onze sponsor en logos van web-standaarden waaraan deze web-pagina voldoet.