Ontwerp van assembler-programmatuur.

Bij het maken van technische ontwerpen leggen wij meestal de nadruk op de structuur van de te hanteren gegevens (control block structure), en op de segmentering van de te realiseren programma's.

Afhankelijk van het kennis- en ervaringsniveau van de beoogde bouwers kan de detaillering vervolgens meer of minder uitgebreid zijn. Voor een ervaren programmeur zal het voldoende zijn om de functionaliteit per module en CSECT aan te geven. Voor een onervaren kracht zal per subroutine nog de opzet gespecificeerd moeten worden.

Bixoft kan voor u een technisch ontwerp maken voor onder meer de volgende categorieën programmatuur:

De laatste drie categorieën (callable services, compatibility modules, en transparante conversies) kunnen weer worden geïmplementeerd als non-reusable, reusable, reentrant of zelfs als refreshable modules.

Dit alles dus en zelfs nog veel meer kunt u realiseren met behulp van ervaren assembler-programmeurs. En dat alles zonder dat uw applicatie-programmeurs er iets bijzonders voor hoeven te doen!

Daarom propageren wij het met beleid toepassen van assembler-programmatuur. Maar met dien verstande dat daar waar het beoogde doel ook op een andere manier kan worden gerealiseerd, dat ook zeker overwogen moet worden.


Opmerkingen? Vragen? Meer informatie? Klik het onderwerp van uw keuze aan, of e-mail ons met uw vragen.


 

Deze site is aangesloten bij WebRing.
Bekijkt u gerust de lijst van mainframe-gerelateerde sites.
Rennende
    Tyrannosaurus Rex Dino's zijn niet dood. Ze zijn gezond en wel en leven in computer-centra overal om ons heen. Zij spreken in tongen en doen wonderbare magie met computers. Pas op voor de dino! En voor het geval u zit te wachten op het definitieve einde van deze dino's: onthoud dat dino's de wereld 155 miljoen jaren hebben geregeerd!
Dino's en andere anachronismen
[ Aanmelden | Ring Overzicht | Willekeurig | << Vorige | Volgende >> ]