Introductie.

B.V. Bixoft is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in assembler-programmatuur voor mainframes. Niet alleen voor OS/390 en z/OS, maar ook voor VM/CMS- en DOS/VSE-omgevingen.

Wij propageren het gebruik van assembler, omdat met assembler een aantal zaken kunnen die in 3GLs niet mogelijk zijn. Wij streven zeker niet naar een zo breed mogelijke toepassing van assembler, maar juist om assembler met beleid toe te passen; daar waar dat zinvol is. Belangrijk punt van aandacht is dan ook altijd de toekomstige onderhoudbaarheid.

Onze activiteiten variëren van advisering en ontwerp tot implementatie en onderhoud. Daarnaast geven wij ook cursus in en begeleiding bij het gebruik van assembler.

In termen van concrete produkten moet u denken aan pre-compilers, migraties, oplossingen voor moeilijk oplosbare problemen, waaronder ook specifieke 3GL-problemen.

Deze web-site is niet volledig vertaald in de door u gekozen taal. Als u meer wilt weten, dan kunt u verder lezen in het engels of in het nederlands. Klik één van beide taalvlaggen onder in uw scherm aan, voor de volgende onderwerpen:

We hebben ons uiterste best gedaan om een goede vertaling voor u te maken. Mochten er toch fouten in zijn geslopen, dan vernemen we dat graag van u.


Meer informatie? Maakt u aub een keuze tussen nederlands en engels, of e-mail ons met uw vragen.

Welke taal verkiest u?
Nederlandse
     vlag Engelse vlag
Nederlands Engels

Deze tekst in het engels.

 

Deze site is aangesloten bij WebRing.
Bekijkt u gerust de lijst van mainframe-gerelateerde sites.
Rennende
    Tyrannosaurus Rex Dino's zijn niet dood. Ze zijn gezond en wel en leven in computer-centra overal om ons heen. Zij spreken in tongen en doen wonderbare magie met computers. Pas op voor de dino! En voor het geval u zit te wachten op het definitieve einde van deze dino's: onthoud dat dino's de wereld 155 miljoen jaren hebben geregeerd!
Dino's en andere anachronismen
[ Aanmelden | Ring Overzicht | Willekeurig | << Vorige | Volgende >> ]